Godella acollirà una formació gratuïta en matèria de bones pràctiques d’higiene en la producció primària agrícola

530

El proper dimecres 21 a les 19 h, es celebrarà al centre cultural Xicranda de Godella una formació gratuïta per parlar de les bones pràctiques d’higiene en la producció primària agrícola.

Este curs, dirigit a persones propietàries i personal d’explotacions agràries, té com a objectiu evitar la contaminació dels productes agrícoles i reduir el risc sanitari en el sector primari. L’incompliment d’estos requisits suposa penalitzacions, com la supressió de les ajudes de la Sol·licitud Única de la PAC o sancions econòmiques a les persones llauradores.

Es tracta d’una formació impartida per l’Associació Valenciana d’Agricultors i finançada per la Diputació de València, i que ja s’ha celebrat en distintes localitats de la província de València. En este curs s’expedirà el certificat corresponent que ja s’està demanant en les inspeccions que actualment s'estan realitzant en les explotacions agrícoles de l'horta.

La inscripció s’ha de formalitzar a través del mails agricultura@godella.es o departamento_organizacion@avaasaja.org, o telefonant al 963 638 056. Per a més informació, podeu consultar el web: https://bit.ly/2Pfkya8.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.