Giner denúncia el retard de 9 mesos en les obres del Fernando de los Ríos

547

El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat el retard de nou mesos en les obres del Fernando de los Ríos per la descoordinació del tripartit. "Podem va incloure com a moció d'urgència l'adhesió del col·legi Fernando de los Ríos en el ple de 28 de gener de 2018 i en el ple d'este dijous va tornar a repetir el mateix tràmit. Ha perdut nou mesos per la seua incapacitat per a gestionar-se amb la resta del tripartit", ha dit el portaveu de Cs.

Giner ha recordat que el pla Edificant ha repartit més de 260 milions d'euros a un centenar d'ajuntaments. "Estos consistoris primer van sol·licitar l'adhsesión, després van presentar el pla d'actuació i, en tercer lloc, van rebre els diners. El que va fer Ribó en eixe ple va ser tornar a repetir el primer pas per al Fernando dels Rius en compte d'avançar cap a unes instal·lacions de qualitat per a l'educació pública", ha dit Giner.

El portaveu de Cs ja va advertir en el ple del 20 de juliol que la Conselleria havia enviat un correu electrònic advertint de que es devia de sol·licitar novament l'adhesió. "La resposta de Compromís en el ple va ser dir que s'anava a informar i s'han passat tres mesos fins a donar resposta al correu que els avisem. La descoordinació en el tripartit és absoluta", ha dit Giner.

Per a concloure, Giner ha dit: "A més de la pèrdua dels nou mesos per a tornar al punt de partida de gener, s'ha passat d'un col·legi de 735 places a què només tinga 490. Ribó seguix sense explicar per què tindrem un col·legi un 33% més xicotet. Açò és la prova que el tripartit no es preocupa per l'educació pública i de que no sap gestionar".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.