Giner, Albelda, Fernando y Juan Sánchez, entre altres, inauguren el nou camp de futbol de Rafelbunyol

0
1 lecturas

Rafelbunyol-camp-futbol

L'ajuntament de Rafelbunyol ha inaugurat el seu nou camp de futbol, inauguració en la qual es va col·locar una placa commemorativa i es va disputar un partit de veterans entre el València CF i el Rafelbunyol i que va reunir a figures del valencianisme com Rangel, Lino, Matias, Alcalà, Giner, Albelda, Ciraolo, Curro Torres, Juan Sánchez, Fernando, Embela, Mohorte, Pedro, Arturo, Soto, Salomo y Monterde.

L'acte, que va tenir lloc dins del programa de festejos de la localitat, va comptar amb la presència de l'alcalde de la localitat, Fran López, el suport de la Diputació Provincial amb la representació de la diputada d'Esports, Isabel García i del president del Rafelbunyol CF, José Ramón Piquer.

A aquest acte van estar convidats els alcaldes de tots els municipis que van acollir al club de futbol local durant els 8 anys que Rafelbunyol va romandre sense camp: Puçol, El Puig, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Museros i Albalat.

Les festes populars de les seues respectives localitats van impossibilitar a molts d'aquests alcaldes acudir a aquest acte inaugural, però van estar representats en l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i l'alcaldessa del Puig, Luisa Salvador.

A més, els jugadors de tots dos clubs i la junta directiva del Rafelbunyol CF, van voler retre homenatge amb un clar missatge d'ànim i suport a l'ex jugador, Vicente Camarasa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí