Generalitat recolça les gestions de l’ajuntament de La Pobla de Farnals sobre l'antic apartahotel en runes de la platja

1033

La Generalitat ha recolzat les gestions de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals sobre l'antic apartahotel en runes de la Platja en la reunió entre membres de la Conselleria de Vivenda i funcionaris municipals.

En la reunió han participat el director general de l'Institut Valencià de la Vivenda, Alberto Aznar; el director general d´Urbanisme, Vicente Garcia, i el director general de Rehabilitació i Eficiència Energètica, Alberto Rubio, i el personal funcionari i assessor jurídic de l'Ajuntament per tal d'analitzar el procediment de venda forçosa de l'antic apartahotel.

La reunió tenia com a objectiu conèixer de primera mà el caràcter de l'expedient carregat de polèmica ha cridat l'atenció de l'administració autonòmica. L'Ajuntament de La Pobla de Farnals acumula una experiència de quasi vint anys de procediments.

El treball realitzat fins al moment ha sigut expressament reconegut per la Generalitat, segons han explicat Fons municipals, “com pioner, il·lustratiu i suficientment ben estructurat com per a cridar l'atenció de les direccions generals involucrades”.

L’ajuntament de la Pobla de Farnals ha explicat que el conflicte de l'apartahotel segueix obert en la seua recta final. Els nous propietaris tenen garantida també la suspensió dels plaços per a finalitzar les obres. De moment els antics propietaris no han pogut cobrar i l'Ajuntament té 1.800.000 euros al banc sense tocar a l'espera que els recursos que s'estan elaborant prosperen.

L'alcalde Enric Palanca ha explicat que “personalment crec en el treball de tot l'equip de l'ajuntament. Crec en la causa que estem defenent que no és altra que la del progrés. Visites com esta signifiquen molt. Cal que la justícia es sensibilitze al voltant de l´ús social del sòl. En cas contrari l'interés particular primaria sobre l'interés general”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.