Generalitat licita la construcció d’una passarel·la sobre la CV-21 a la Pobla de Farnals

1077

La Generalitat ha publicat l’anunci de licitació per a la redacció del Projecte de Construcció de la passarel·la ciclopeatonal sobre la CV-21 al seu pas per la Pobla de Farnals.

projecte passarel·la sobre la CV-21 a la Pobla de FarnalsEsta important infraestructura permetrà donar solució als problemes de comunicació entre el nucli urbà de la localitat i el barri de la platja, i contribuirà a la implantació d’un eix de comunicació ciclopeatonal entre els municipis de l’interior de l'Horta Nord i la costa.

La construcció de la passarel·la culminarà la creació del carril bici i per a vianants que s’està executant al camí de la Mar, una inversió de més de 2 milions d’euros que la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha destinat en resposta a una reivindicació històrica de la Pobla de Farnals per enllaçar els seus dos nuclis poblacionals.

Després de coneixer la notícia, Enric Palanca, alcalde del municipi, ha manifestat que la voluntat de l'Ajuntament “és unir els dos nuclis de la Pobla de Farnals amb la resta de l'àrea metropolitana de València. La voluntat de la Generalitat és que així ha de ser. Quan la voluntat de les dos administracions coincideix, el treball d´una no defrauda la necessitat de l'altra”.

Les obres del carril ciclopeatonal, la primera fase del projecte global, avancen a bon ritme. Els operaris es troben asfaltant el paviment, i en poques setmanes els treballs hauran finalitzat. Amb la licitació del projecte per a executar la segona fase, la construcció de la passarel·la, el veïnat de la Pobla està cada vegada més a prop de fer realitat una demanda clau per a la mobilitat sostenible dels dos nuclis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.