Generalitat continua sense obrir el nou centre de salut després d’un any construït

0
65

Després d’un any en què l’Ajuntament de Vinalesa va lliurar construït el nou edifici per al centre de salut al maig de l’any passat, la Generalitat encara no s’ha dedicit a obrir l’esperart centre als veïns i les veïnes del municipi de l’Horta Nord.
Per a Ferran Pardo, portaveu de BLOC-Compromís de Vinalesa, “l’atenció sanitària és un dret fonamental i un servei essencial per al veïnat de Vinalesa. Tenint en compte l’estat en què es troba actualment el centre de salut considerem imprescindible que es facen les gestions necessàries per traslladar el servei al nou centre”.

Vist que des d’aleshores encara no hi ha cap resposta de la Generalitat, BLOC-Compromís, per mitjà del síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts, Enric Morera, ha tramitat una pregunta parlamentària a les Corts Valencianes demanant quins són els motius pels quals la Conselleria no ha autoritzat el trasllat del personal ni de la dotació del mobiliari necessari per a posar en funcionament el nou Centre Auxiliar de Salut de Vinalesa i quina és la data prevista per a posar-lo en funcionament.

Com diu el regidor valencianista, “no podem acceptar que esta situació s’allargue en el temps. És un destrellat que, amb l’edifici acabat, l’atenció a la salut es faça en precari”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.