Fundación Trinidad Alfonso col·labora amb les escoles de pilota valenciana

0
5 lecturas

La Federació de Pilota amb la col·laboració de la Fundación Trinidad Alfonso ajudaran a les escoles de pilota valenciana que han participat activament en les activitats escolars oficials.

Dissabte que ve 21 de setembre s'entregaran les ajudes a les escoles de pilota valenciana que ho han sol·licitat durant el mes de juliol dins dels actes del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana de 2019, on s'entregaran les ajudes en material esportiu específic de pilota valenciana gràcies a la col·laboració de Fundación Trinidad Alfonso, que en 2019, serà l'entitat que aposta per la base del nostre esport autòcton i pel vertader motor de totes les modalitats.

Al llarg del mes de juliol totes les escoles de pilota valenciana que han participat activament en les competicions escolars i demostrant una gran activitat han pogut sol·licitar aquestes ajudes. Per a poder sol·licitar aquestes ajudes s'ha d'haver participat en les diferents modalitats dels JECV, ser seu dels JECV, participar en les competicions femenines dels JECV i participar en les competicions juvenils dels JECV. El material s'entregara durant el mes de setembre perquè les escoles puguen iniciar el curs amb material nou, per als entrenaments i primeres competicions de la nova temporada.

Entre les escoles que han sol·licitat aquestes ajudes estan:

Agost, Alfara d'Algímia, Alfara del Patriarca, Alfàs del Pi, Algimia d'Alfara, Almassora, Alzira, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Bicorp, Borbotó, Carlet Volea, Castalla, Castelló de la Plana, El Genovés, Faura, Finestrat, Foios, Font Carròs, La Murtera, la Llosa de Ranes, Marquesat, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Moncada, Montserrat, Oliva, Oliva St. Anna, Onda, Ondara, Orba, Pedreguer, Picanya, Piles, Riba-roja, Sella-Relleu, Tavernes Blanques, Vall de Laguar, Valldigna i Vilallonga

Aquest acte estarà dins de la jornada principal per a les escoles de pilota valenciana, on hi haurà també una jornada formativa, lliurament dels trofeus de les competicions Autonòmiques dels JECV i lliurament de les mencions als millors entrenadors de la passada temporada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí