La Fundació Horta Sud premia a SETEM Comunitat Valenciana per la seua defensa del drets humans

903

La seu del Museu Comarcal de l’Horta Sud va acollir l’acte de lliurament de la III edició de la Menció Colibrí que atorga la Fundació Horta Sud. Enguany la Menció Colibrí 2017 per la defensa dels Drets Humans i Valors Democràtics és per a SETEM Comunitat Valenciana, una organització no governamental per al desenvolupament.

Fundacio Horta Sud premi Colibri SETEML’objectiu d’aquesta menció és visibilitzar a les associacions que han assumit la responsabilitat de construir una societat més justa per a tots i totes, permetent que millore la vida de les persones i reconeguent la necessitat de valorar les iniciatives orientades al canvi i a les persones que les porten endavant, treballant de forma solidària i col·lectiva pels altres i que, en temps d'incertesa ens apropa i ens fa sentir més humans i millors.

SETEM Comunitat Valenciana es una organització no governamental per al desenvolupament que treballa des de l'any 1993 per promoure un sistema econòmic i social mundial més just i solidari a través de l'educació i la sensibilització a la societat valenciana mostrant alternatives com el consum responsable i el comerç just.

Amb la Menció Colibrí 2017 la Fundació Horta Sud vol agrair i significar el treball realitzat per SETEMCV, per les múltiples accions d’educació i sensibilització, amb l’objectiu de combatre les injustícies inherents al capitalisme i contribuir a construir un model econòmic que fique a les persones i a la vida al centre. Les accions que s'inclouen en els seus projectes són: comunicació per la transformació social, mobilització social, incidència política i empresarial, cooperació amb organitzacions de defensa dels drets humans, articulació i enfortiment de l'economia social i solidària i promoció del consum responsable i la compra pública socialment responsable. Destaquen accions per promoure el consum responsable i ètic i per denunciar la injustícia estructural, la banca armada, la violació dels drets laborals i econòmics, especialment entre les dones als països del sud i els efectes de la globalització en les persones, els grups humans i el medi ambient, denunciant i relacionant directament la pràctica econòmica neoliberal amb l'empobriment i la violació del drets humans.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.