Foios transforma part l’edifici de les Escoles Velles en una nova sala d’exposicions i en un nous camerins

679

Foios ha començat les obres de construcció d’uns camerins per al teatre annexos a la Casa de Cultura i de reforma de la Sala d’Exposicions, al lateral dret de l’edifici de les Escoles Velles.

sala exposicions FoiosAmb la reforma s’augmenta la superfície expositiva de la actual sala d’exposicions al doble de la seua capacitat actual, anant a 40 metres linials d’exposició, un espai molt millor il·luminat, amb un sistema de panells que deixa lliures les finestres, “amb l’objecte d’acollir qualsevol exposició o certamen, fins i tot el més recent i ambiciós Premi de Pintura Seca o d’Estudi coorganitzat conjuntament pel Cercle d’Art Foios i l’Ajuntament de Foios”, segons ha explicat l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

Ruiz ha recordat que durant el 2021 està previst que comencen les obres de construcció del nou ajuntament i és probable que el saló d’actes de la Casa Consistorial no es puga fer servir durant una llarga temporada.

L’actuació final, obres més adaptació de la sala (il·luminació i panells expositius, etc), ascendirà a prop de 40.000 euros. La Diputació de València finança les obres amb 20.158,60 euros corresponents a les Inversions Financerament Sostenibles del 2018.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.