Foios inicia l’enderrocament de la casa en ruïna de la carretera de Barcelona

1130

L’ajuntament de Foios ha començat els treballs d’enderrocament de la casa en ruïna que hi ha a la Carretera de Barcelona amb l’Avinguda Hugo Bacharach.

Foios inicia l'enderrocament de la casa en ruïna de la Carretera de BarcelonaEls treballs, que conclouran amb la urbanització de la zona, tenen una duració estimada de 6 setmanes i permetran millorar l’aspecte degradat de l’entrada principal al municipi per l’est.

Les obres s’han adjudicat per un valor de 58.769,24 euros i han estat finançades amb una part del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2017 de la Diputació de València.

Segons l’acalde de Foios, Sergi Ruiz, “la satisfacció és doble, pel que suposarà de millora estètica i pel gran treball de negociació i acord, ja que l’existència d’eixa casa era un assumpte enquistat des de feia dècades. Des de l’endemà de les eleccions el nou govern es va prendre molt seriosament esta qüestió que finalment acabà amb la signatura d’un conveni de cessió i urbanització amb els anteriors propietaris, als que volem agrair l’ànim de col·laboració que han mostrat des d’un primer moment”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.