Foios inaugura la nova sala d’exposicions Fernando Barrachina amb el III certamen de pintura

1034

Foios va estrenar la nova sala d'exposicions 'Fernando Barrachina', un espai en homenatge a una persona fonamental per a la cultura del municipi, i albergant un dels esdeveniments artístics més importants: la tercera edició del Certamen de Pintura.

A les 20 hores va tindre lloc l'obertura oficial tant de la sala com de l'exposició, en un acte que es va realitzar a l'exterior, amb totes les mesures enfront de la Covid, en el que també es va donar a conéixer quina obra era la guanyadora del Certamen. L'escultor foier Paco Corell va ser el triomfador d'aquesta tercera edició.

Els quadres estaran exposats fins al 5 de gener i es podran visitar de dilluns a divendres en horari de 18 a 20 hores, dissabtes i diumenges de 12 a 14 hores. Els dies 25 de desembre i 1 de gener romandrà tancada.

Juan José Civera, regidor de cultura, ha mostrat la seua satisfacció "per un any més d'èxit del certamen, que a pesar de ser jove, aquest només és el tercer any, ja s'ha convertit en un referent, gràcies també al gran treball de tots els integrants del Cercle d'Art".

Segons Civera, "enguany és una edició molt especial, ja que amb ella inaugurem la nova sala d'exposicions, un espai amb major dignitat i vàlua que l'existent fins ara, més adient i amb millors condicions tècniques que donen resposta a les necessitats que la cultura expositiva de Foios reclamava des de feia anys i que, per fi, hem estat capaços d'atendre".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.