Foios contempla instal·lar 10 fonts d'aigua micro filtrada en totes les instal·lacions municipals

703

Foios ja compta en les 2 primeres fonts d'aigua micro filtrada per al consum als edificis municipals, en concret una a l'ajuntament i l'altra al Centre Social.

En total, el nou contracte preveu que s'instal·len un total de 10 fonts en totes les instal·lacions municipals, amb el que se substitueix l'actual sistema de sortidors amb aigua embotellada pel consum directe de l'aixeta tractat amb aquest sistema de micro filtratge.

Amparo Pérez, regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha destacat que "amb aquest nou sistema disminuïm la despesa econòmica de les actuals fonts, però sobretot reduïm la petjada ecològica perquè evitem d'una banda els plàstics, i d'altra el transport, i caminem cap a un model de consum més responsable, molt més barat, i en equilibri amb el nostre entorn".

Per la seua part, l'alcalde Sergi Ruiz, ha assenyalat que "el 2019 vam instal·lar les dues primeres fonts d'aigua micro filtrada d'alta capacitat als menjadors dels dos col·legis, el que va suposar una primera experiència entre escolars per conscienciar-se de la importància del consum sostenible i amb poca o nul·la petjada ambiental, que ara s'estén a la resta d'edificis municipals".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.