Foios comença el repartiment de 2.000 mascaretes higièniques reutilitzables per a la població infantil i juvenil

539

Foios ha començat el repartiment de mascaretes higièniques reutilitzables per a la població infantil i juvenil, entre 3 i 14 anys, empadronada a Foios.

Reparto mascarillas infantiles FoiosDurant tres dies es distribuiran 2.000 mascaretes, 2 per cada xiquet i xiqueta, en 4 espais municipals (Saló d’Actes de l’Ajuntament, Casa de Cultura, Edifici Serveis Socials i Llar de la Música) amb una distribució horària per cursos per evitar les aglomeracions.

L’Ajuntament de Foios ha explicat que ha decidit fer este repartiment davant els diferents tipus de mascareta per a la població escolar i els dubtes entre pares i mares, per la qual cosa la regidoria de Salut ha optat per fer el repartiment a este col·lectiu.

En el repartiment de les mascaretes col·labora voluntariat del sindicat d’infermeria, SATSE Comunidad Valenciana, que també instrueix pares i mares en les pautes de maneig de les mascaretes, perquè siga efectiva la utilització d’esta protecció.

L’ajuntament de Foios també ha explicat que en els pròxims dies també portarà a terme la distribució de prop de 600 mascaretes higièniques reutilitzables entre usuaris de serveis socials i altres col·lectius vulnerables.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.