Foios asfaltarà i condicionarà el "molt deteriorat" camí a Vinalesa

770

L’Ajuntament de Foios asfaltarà i condicionarà el Camí de Foios a Vinalesa, "un camí que serveix a l’explotació de nombroses parcel·les agrícoles, però que també s’ha convertit en una important via de comunicació entre els dos pobles, en la que poc o gens s’ha fet en els últims 20 anys", segons ha explicat l'alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

Foios camino a VinalesaActualment el camí es troba amb un paviment asfàltic molt deteriorat o desaparegut en molts trams, amb nombrosos forats i un ample del vial molt desigual, que el fan quasi impracticable la circulació de vehicles, vianants o bicicletes.

Segons ha explicat l'alcalde de Foios, el projecte intervé sobre 650 metres lineals de camí, amb una superfície total de reasfaltat de 2.930 metres quadrats. Els principals treballs programats seràn la repavimentació completa i l'ampliació de l'ample en uns 60 centímetres de mitjana en la zona de vorals i sèquies.

Els treballs tenen un cost de 34.469 euros que es finançaran mitjançant el Pla de Camins i Vials 2018- 2019, de la Diputació de València i està previst que comencen en unes setmanes, quan arribe el vist-i-plau sobre el projecte definitiu que l’Ajuntament ja ha enviat a Diputació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.