Foios asafaltarà i eixamplarà el Camí de la Mar per a millorar el seu ús

399

L’Ajuntament de Foios​ continua les millores de les principals vies d’entrada al municipi i en els pròxims dies iniciarà la segona fase del Camí de la Mar de Foios, amb 29.000 euros per al seu asfaltat.

Camí de la Mar de FoiosEste projecte, que estarà finançat al 60% per la Conselleria d’Agricultura per al condicionament de camins rurals, completa les obres d’adequació del camí que es portaren a terme en juny del 2017 amb un Pla de Camins i Vials de la Diputació de València.

Segons ha explicat l’alcalde de Foios Sergi Ruiz, també s’actuarà sobre els trams més crítics del camí, uns altres 500 metres aproximadament, asfaltant els punts més deteriorats i eixamplant la pavimentació de la cuneta dels trams on el camí s’estreta més, permetent així una millor visibilitat en les revoltes i augmentant la seguretat dels trajectes.

A part de l’ús agrari i de comunicació entre entre el nucli principal de Foios amb Cuiper que té el camí, el paisatge que travessa el fa molt atractiu per al seu ús a peu i en bicicleta. Per això, segons ha explicat l’alcalde de Foios, “estem obligats a reforçar el seu estat per a preservar la condició compartida del camí”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.