Finalment el col·lectiu de Compromís a Puçol es constitueix i tria a Enric Esteve com a portaveu

662

Puçol-compromis-Enric-Esteve

Un mes després que es fera la primera assemblea constituent i després de la Direcció Nacional demanara més garanties,  este passat cap de setmana es va constituir de manera oficial, el col·lectiu de Compromís de Puçol. L’assemblea constituent va aprovar per unanimitat l’executiva local, que estarà encapçalada per l’actual regidor a l’ajuntament, Enric Esteve, qui serà el seu portaveu local.

Segons el portaveu de Compromís i síndic de la formació a les Corts, Enric Morera, “la constitució del col·lectiu de Puçol és una gran notícia que posa molt nerviosos a aquells que no volen canvi polític al nostre país i que han contribuït a la seua destrucció. Amb Puçol, seguim sumant, seguim creant un gran Compromís que va fent-se més fort en cada poble, en  cada ciutat, en cada barri i en Puçol comptem amb un equip de gent seriosa, de gent compromesa amb el seu poble, amb la seua comarca i amb el seu país. Eixa il·lusió, eixa força i eixe treball dels companys i companyes de Puçol es traduiran en uns grandíssims resultats electorals, estem ben convençuts d’això”.

Morera també ha declarat que amb la constitució del col·lectiu de Compromís a Puçol, “també suposa que es farà una llista molt potent que augura uns resultats molt positius en tota la comarca de l’Horta Nord, on anem a tindre una presència molt notable i on anem a contribuir al canvi polític al País Valencià, un canvi on anem a posar a les persones en el centre del treball polític, anem a dignificar les nostres institucions democràtiques i anem a recuperar l’orgull de ser i sentir-nos valencians i valencianes dins d’un món global que hem de fer més solidari i més just”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.