FGV anuncia a Foios un nou pas per a vianants i la cessió de l’antiga via de servei per a l’any 2018

812

L’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, es va reunir amb Ángel de la Bandera, Gerent de Ferrocarrils de la Generalitat i amb el cap de l’Àrea Tècnica, per tractar els diversos problemes que presenta la línia de metro al seu pas per Foios i les possibles solucions a adoptar.

linia-de-metro-al-seu-pas-per-foios

La reunió va servir per a tractàr els problemes de soroll del metro en el tram que discorre pel Carrer Sant Josep, i que es mantenen a pesar de la substitució de 80 metres de via de fa un parell de mesos.

Per a intentar resoldre-les, FGV ha previst per al pressupost del 2017 la substitució de les agulles del canvi de via en direcció a Rafelbunyol, la qual cosa permetrà suavitzar la corba descrita pel tren i reduirà notablement els sorolls i les molèsties ocasionades.

A la mateixa reunió MetroValència anuncià que cedira a l’Ajuntament de Foios l’espai de terreny sense ús que correspon a l’antiga via de servici, tal i com va demanadar el consistori el passat 4 d’octubre, per la que actualment discorren les catenàries i que s’annexarà en un futur a la zona enjardinada al voltant del xalet de la Jutera. El conveni per a la cessió es firmarà en el 2018 atès que durant el 2017 eixos terrenys serviran per als treballs de substitució de les agulles de les vies.

Finalment el gerent de FGV va comunicar a l’alcalde de Foios la decisió de FGV de portar a terme una de les reivindicacions de l’Ajuntament en els últims temps, com és la instal·lació per a l’exercici 2018 d’un pas per a vianants en el costat dret del pas a nivell en direcció a l’Avinguda Hugo Bacharach, pressupostat en 60.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.