L'associació cultural i taurina Bou de Sant Antoni, de Puçol, ajorna les festes de Sant Antoni per la pandèmia

684

L'Associació Cultural i Taurina Bou de Sant Antoni, de Puçol, ha informat que, a causa de la situació sanitària actual per la COVID-19, ha pres la decisió d'ajornar les festes de Sant Antoni, previstes per al mes de gener, i celebrar-les "quan tot això millore i ens ho permeta l'actual pandèmia".

Actos populares de San Antonio en PuçolL'Associació de Puçol ha explicat que ara “hem de ser prudents i vetlar per la seguretat de totes les persones assistents a tots els actes”.

L'associació recorda que organitza actes molt diversos, com l'esmorzar popular, l'actuació de música tradicional valenciana, l'entrada del pi, la missa, el cant d'albaes, la xocolatà, els carretons per als més xicotets, la torrà de carn, el bou, les calderes, les cercaviles amb tabal i dolçaina, la crema de la foguera… “i a tots ells acudix un gran nombre de persones”.

Per tot això, els organitzadors dels actes de Sant Antoni considera que “hem d’esperar que la situació millore per a celebrar tots els actes festius en les millors condicions possibles. Més endavant posarem data per a la celebració de les festes de Sant Antoni.
Gràcies per la vostra comprensió”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.