Festa, cultura i esport aquest cap de setmana a Rafelbunyol

405

Rafelbunyol ha sigut aquest cap de setmana testimoni d’activitats culturals, esportives i lúdiques. Juntament amb els festejos taurins, a càrrec de la penya Sant Joan, que donaven el tret d’eixida a la temporada de bous al carrer, se succeïen una altra sèrie d’actes esportius i culturals.

El club de pilota valenciana de Rafelbunyol començava aquest cap de setmana, el seu campionat d’estiu, organitzat a nivell local, en el qual participen socis i exsocis del club amb un únic objectiu: el foment d’aquest esport que tanta tradició té en la nostra localitat.

Aquest campionat es desarrotllarà fins a finals de juliol, tots els caps de setmana, amb diferents partides i per nivells, en la qual també competeixen els xiquets i xiquetes de l’Escola de Pilota de Rafelbunyol. Una escola, nascuda fa dos anys, que compta amb una vintena de joves, de 5 a 13 anys, que reben classes dos dies a la setmana agrupats per nivells, des de querubí a juvenil.

D’altra banda, l’Escola de Música de “La Primitiva” de Rafelbunyol posava el punt i final al seu any lectiu amb un concert, ahir diumenge, en l’Auditori Rafelbunyol, de la Banda Juvenil. Un concert amb un programa variat en el qual els joves músics van demostrar la seua vàlua i van posar en pràctica tot l’après durant el curs.

Actes lúdics, esportius i culturals per donar fi a la primavera i la benvinguda a la temporada d’estiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.