FAMPA-València demana la reforma integral de l’IES La Patacona

2931

FAMPA-València inaugura el curs escolar junt a la comunitat educativa de l’IES Patacona per a denunciar la manca de qualitat per la falta d’espais i una creixent massificació per a les dimensions de l’institut  que evidencien la necessitat d’un nou.

FAPA-València i l’AMPA celebraràn una concentració i donaràn una roda de premsa per a demanar una resposta ràpida de l’administració que garantisca la qualitat de l’ensenyament a l’IES La Patacona.

“La Conselleria ha instal·lat aquest estiu 4 barracons, encara que els mínims necessaris són 12, però l’AMPA considera que governe qui governe es necessita per damunt de tot un nou IES al poble, que done continuïtat als alumnes dels dos col·legis públics situats al mateix poble”, segons les convocants de la nova concentració .

Segons recorda FAPA València, “Alboraia municipi referent de la comarca de l'Horta Nord, encara en 2017 no disposa d'un IES públic en condicions, l'únic que tenim és un antic centre d’FP reconvertit precàriament en 1998 com l'IES la Patacona que abandonat des de llavors per l'administració, ha anat creixent en alumnes al llarg d’aquests 20 anys, de 350 a prop de 700, sense ser ampliades les seues instal·lacions, la qual cosa ha provocat el seu actual estat de col·lapse”.

Les parts convocants recorden que després de diverses reunions amb l'ajuntament i els responsables de la mateixa Conselleria d’Educació, s’ha aconseguit que l'ajuntament cedisca un solar a la Patacona, per a que la Conselleria construïsca urgentment els tan necessaris nous aularis.

“Ara cal que la Conselleria d'Educació done prioritat màxima a la construcció dels nous aularis de l'IES la Patacona d'Alboraia, que inclús no sent una solució definitiva per a les necessitats escolars públiques d'Alboraia, a hores d'ara és una instal·lació necessària i vital per a assegurar l'ensenyança pública i de qualitat a Alboraia”, segons expliquen desde FAPA-València i l’AMPA de l’IES La Patacona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.