Famílies picassentines treballen en favor del medi ambient i per unes llars més sostenibles

888

Durant sis mesos, 30 persones han treballat en el programa Llars Verdes, una proposta que ha tingut el patrocini de l’Ajuntament de Picassent amb el suport del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana i l’empresa Leroy Merlin. Uns tallers dinàmics i en què els veïns i veïnes de Picassent han aprés que amb xicotets gestos es poden aconseguir importants estalvis econòmics i energètics, tant en llum com en aigua, i amb la qual cosa, ser més respectuosos amb el medi ambient.

De fet, a l’inici d’este programa, tots els participants van haver de lliurar, de forma anònima, les seues despeses en consum domèstic. Una vegada conclosos els tallers, les factures han minvat considerablement, concretament en un 5% de facturació en llum i més d’un 12 % en el consum d’aigua.

I és que a través de les experiències compartides entre les famílies i els consells rebuts pels tècnics durant el període que ha durat la proposta, tot el grup ha aconseguit estalviar econòmicament en les seues llars i han aprés que, amb un canvi senzill d’hàbits, els resultats són evidents i que les seues llars són ara més verdes i sostenibles. “Cal destacar la gran acollida i participació que ha tingut este programa i com d’útil ha resultat per a les persones que han participat”, destaca Lola Albert, regidora d’Urbanisme i Medi Ambient.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.