Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano firmen com a falleres majors de Torrent en el Llibre d'Or de la ciutat

898

Durant el matí de hui, les falleres major de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano acompanyades de les seues Corts d’Honor han fet la tradicional visita institucional al consistori on han firmat en el Llibre d'Or de la ciutat. A continuació, han gaudit de la primera mascletà, a càrrec de la pirotècnia Caballer FX, que marca el tret d'eixida als actes de la setmana fallera que començarán amb el trasllat organitzat per falla Barri Cotxera de esta vesprada.

A les 18.30h donarà començament este acte amb la participació de totes les comissions falleres així com de les falleres majors de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, que juntament amb les seues corts d’honor acompanyaran a la Mare de Déu en un acte molt especial per als fallers i falleres.

Cada fallera major de les 29 comissions farà entrega a la patrona d’un ram de flors en arribar a la plaça de l’església. Després, cada comissió passarà per tribuna per a recollir els premis obtinguts al llarg de l’exercici faller, així com els adjudicats pels monuments en cada secció, secret que es desvelarà abans del Trasllat.

Els dies 17 i 18 l'activitat fallera torrentina continua amb les ofrenes a la Geperudeta. A més, cada dia a les 14.30 hores en la plaça del Bisbe Benlloch es podrà gaudir de les mascletades, que es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i de la pàgina de Facebook: Ajuntament de Torrent.

Visita a l’asil Santa Elena

Hui al matí, les representants de les festes josefines han visitat també, acompanyades per les seues corts d’honor, l’asil Santa Elena. Els residents, acompanyats per l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Falles, José Antonio Castillejo, i representants de la corporació, han vist molt emocionats com el seu monument quedava reduït a cendra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.