Les falleres majors de Torrent visiten les Corts i disfruten de la mascletà a València

596

Les falleres majors de Torrent, María Jesús Rincón i Alexia Manzano, amb les seues corts d’honor, han realitzat una visita institucional a les Corts Valencianes on han sigut rebudes per la vicepresidenta primera de les Corts i alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez. En companyia de l’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Falles, José Antonio Castillejo, les falleres majors i infantils han conegut el Palau de Benicarló, seu de les Corts i algunes de les seues dependències, com l’hemicicle.

falleres Torrent balcón ayuntamientoLa delegació ha visitat també el col·legi Niño Jesús de València on cursa estudis la fallera major infantil, Alexia Manzano. La visita institucional s’ha dirigit més tard a l’Ateneu Mercantil, des d’on han assistit a la mascletà disparada en la plaça de l’Ajuntament del cap i casal.

Convivència del G6 a Alzira

Anit, les falleres i les corts d’honor van poder assistir a l’espectacle de l’encesa de llums de la falla Cuba-Literato Azorín de València. Al matí, participaren també en una jornada de convivència de les juntes locals del G6 que en esta ocasió va tindre lloc a Alzira. El G6 inclou a les juntes i federacions de falles d’Alzira, Borriana, Gandia, Sagunt, Dénia i Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.