Andrea Chust i Marta Sabido ja són les Falleres Majors de Picanya

2495

Tal com estava previst el Centre Cultural acollí este passat dissabte 18 de novembre la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Picanya 2018. Este acte va servir com a acomiadament de les Falleres Majors 2017 Marta Burgos i Aitana Díaz, elogiades pel seu gran treball i com a benvinguda al nou regnat d'Andrea Chust i Marta Sabido com a Falleres Majors de Picanya 2018.

Esta exaltació estigué presentada pel periodista Aitor Sánchez Collado i en ell actuà com a mantenidora l'ex-fallera major de Torrent Beatriz Fernández Olivares.

La visita més important

La sorpresa de la vesprada arribà amb la visita de la Fallera Major Infantil de València Daniela Gómez acompanyada de la seua Cort d'Honor que no voler perdre l'oportunitat de desitja el millor a Andrea i Marta.

L'homenatge

L'acte, com és tradició, acabà amb l'homenatge de diferents associacions del nostre poble, un bon nombre de Falles de les nostres rodalies i, com no? de les agrupacions falleres del nostre poble amb la Junta Local Fallera al capdavant.

Queda per davant tot un any en el que Andrea Chust i Marta Sabido tindran l'honor i la responsabilitat de representar al nostre poble i a les nostres falles. Estem segurs que ho faran com el nostre poble mereix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.