La Falla Vicente Mortes i adts. de Paterna lliura el primer Premi al Mèrit Faller

761

La nit del passat dissabte dia 9, la comissió de la Falla Vicente Mortes i adts. va celebrar el sopar de Gala dels seus Fallers d’Honor, on va reunir a una gran part dels seus integrants per acompanyar, tant als seus fallers i falleres d’honor, com alguns col·laboradors que durant este exercici ens han ajudat d’una forma especial, als quals se’ls va fer lliurament d’un xicotet obsequi. El lloc que va acollir esta I edició d’este guardó va ser la pròpia seu de l’associació. Els encarregats de presentar l’esdeveniment van ser Maria Medel i Jorge Arjona, dos joves que pertanyen a la comissió, que com bé diu el president de Mortes “estos joves han passat de ser el futur a ser el present”.

L’acte va estar presidit per les Falleres Majors de la comissió, Sonia Das i Cristina Arnaiz (FMI), els Presidents de la comissió Alfons Morcillo i Joan Bernabé (Inf),  així com per l’Alcalde de la Vila de Paterna, Juan Antonio Sagredo i pel President de la Federació Junta Local Fallera de Paterna, Gregorio Buendía, que no es van voler perdre l’esdeveniment.

En el moment del lliurament, es va nomenar al jurat de la I edició del premi al mèrit faller i es va fer un repàs de totes les candidatures que han hagut en esta edició per obtindre el guardó, per acabar nomenant a la candidatura guanyadora, que ha estat la Delegació de Llibret de la Falla Mariano Benlliure – Poeta Zorrilla de Paterna, on van pujar a recollir el premi, el seu President Adrián Guzmán acompanyat de Juan Carlos Gómez, membre en estos últims anys de la delegació de llibret guanyadora d’este premi.

En el moment del lliurament, tant el jurat, President de la JLF i alcalde, van dedicar unes paraules, donant l’enhorabona a la comissió organitzadora de l’esdeveniment, animant-los a seguir amb esta iniciativa, per molts anys més, així com al guanyador. L’últim a parlar va ser el president de la comissió que es va alçar amb el guardó, on amb unes boniques paraules va agrair l’haver estat els guanyadors en esta I edició, ja que per a ells ja era un premi el fet d’estar nominats al costat dels altres candidats, on es trobaven, noms molt coneguts i amb un alt prestigi en el món faller de Paterna, ni que dir, l’alegria de saber-se guanyadors i que se’ls reconega en la seua pròpia terra.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.