La falla Port de Silla presenta el seu llibret commemoratiu del seu 40 aniversari

0
676

El Teatre de la Plaça de Silla acollia dissabte passat la presentació del llibret de la falla Port de Silla, una obra de referència al món faller guardonada en els últims anys per la Conselleria de Cultura a través dels premis a la promoció i l’ús del valencià.

llibret falla port Silla 2017

Lorenzo Pérez, president de la comissió, i el director del llibret i vicepresidente de la falla, Iván Serrador han estat els encarregats de presentar el llibret del seu 40 aniversari, que porta per títol ‘La Fórmula de l’èxit’.

El llibret d’aquest any compta amb la participació d’importants col·laboradors com l’arqueòleg i antropòleg Llorenç Alapont, l’historiador i cronista Josep Antich, la recentment guardonada amb el premi Llegir de la fundació Bromera Ana Rubio, l’Acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la llengua Abelard Saragossà o la il·lustradora Mar Navarro entre altres.

L’acte va concloure amb el lliurament dels llibrets als màxims representants de la comissió en aquest 40 aniversari, el President Infantil Marc Comí, la Fallera Major Infantil Abril Moreno i la Fallera Major Inma Montero.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here