Èxit en la gincana turística de Pasqua de La Pobla de Farnals

642

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals va organitzar, de l’1 al 10 d’abril i amb motiu dels dies de Pasqua, una gincana turística en el nucli de la platja. L’objectiu va ser posar en valor la platja de La Pobla de Farnals com a destinació turística i familiar, mitjançant una divertida experiència que va permetre als participants conèixer la localitat d’una manera diferent. En total, participaren 42 grups (145 persones, dividides en 71 persones adultes i 74 xiquets i xiquetes).

La gincana contemplava una sèrie de proves i pistes (endevinalles, preguntes sobre el poble, paraules encreuades, etc.) que permeteren als participants descobrir noves parades i avançar en el joc. La Plaça Rafael Alberti, la Platja Nord, el port esportiu Pobla Marina, la Parròquia Ntra. Sra. del Carmen o els comerços locals foren algunes de les parades de la gincana. 27 grups varen completar totes les pistes, i entraren al sorteig de cinc vals de compra de 20 euros cadascú a gastar en els comerços locals. Les guanyadores del sorteig varen ser Patricia A., Milagros B., Rocío B., Ruth G. i Noelia A., les quals poden passar a recollir els seus vals per l’Oficina de Turisme, els divendres de 9 a 14 hores. 

“La valoració dels participants ha sigut molt satisfactòria”, ha explicat Maria Victoria Prieto, regidora de Turisme de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals, qui ha assegurat que són moltes les persones “que ens han felicitat per la iniciativa i l’han considerada divertida i un bon pla per a fer en família i redescobrir tots els racons del nostre poble”. “Açò ens motiva a desenvolupar més projectes d’aquest tipus en un futur, perquè el nostre compromís és el de posar en valor tot el potencial que La Pobla de Farnals té per a oferir, tant als veïns i veïnes com als visitants”, ha conclòs la regidora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.