Èxit de participació en el taller per a associacions de Xirivella

570

Un total de 15 associacions i col·lectius han participat en el taller pràctic sobre obligacions documentals organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xirivella i la Fundació Horta Sud.

taller associacions xirivellaEra 15 el nombre màxim d’associacions participants i es van quedar d’altres en llista d’espera, amb qui es treballarà en una segona edició.

El taller ha sigut totalment pràctic. Cada associació va dur la seua documentació i allí la van identificar, arxivar i revisar correctament. L’objectiu és conéixer les obligacions de tindre cada document actualitzat, la manera de fer esta actualització i tots els canvis necessaris: acta fundacional, estatuts, CIF, juntes directives, registres, assegurances, etc.

Segons la regidora de Participació Ciutadana, Eva Solá, “davant les contínues modificacions de la legislació en matèria administrativa, és fonamental que les nostres associacions siguen coneixedores dels canvis i que tinguen tota la documentació al dia. La vida de les associacions també passa per la responsabilitat de conéixer els seus drets i obligacions. Estos tallers pràctics són una manera d’enfortir les associacions de Xirivella, facilitant l’acció del moviment associatiu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.