EU presenta recurs de reposició contra l’aprovació inicial del Pressupost de 2010

0
84
Bankia

El grup d’EU a l’Ajuntament de Mislata ha presentat un Recurs de Reposició contra els acords adoptats en Comissió Informativa i de Control d’Hisenda i Especial de Comptes en què es dictaminà favorablement amb els únics vots del PP els Pressupostos Inicials 2010, així com també contra el mateix Ple Extraordinari del 16 de juliol de 2010.
Segons el regidor d’EUPV, Salvador García de la Mota, no pot donar-se com a bo un termini de 10 dies per a presentar esmenes als Pressupostos si abans no s’ha lliurat tota la documentació escaient. Una documentació que, segons el regidor, “fou ben rònega o escassa i què incomplia, de totes totes, l’entrega de documents que formen part de l’expedient dels Pressupostos, segons indica la llei”.

El Recurs de Reposició va acompanyat de cada un dels documents què testimonien les bases del recurs del regidor. “Malgrat això, el Recurs de Reposició no evitarà que es prenga en consideració la denúncia en Delegació de Govern o altra instància escaient, per tal com el Grup Municipal d’Esquerra Unida considera que es vulnera la llei i, en conseqüència, de més a més, acompleix el requisit d’haver votat en contra”, assenyalen des del grup.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here