EU exigeix explicacions sobre el deute del Consell a la Coordinadora de Col•lectius de Parque Alcosa

0
47
Bankia

La síndica d’EUPV a Les Corts Valencianes, Marga Sanz, considera “inajornable” el pagament de les subvencions a la coordinadora de col•lecitus del Parc Alcosa d’Alfafar, “la qual desenvolupa un treball imprescindible en la inserció social i ajuda als més desfavorits, en un barri molt deprimit”. Segons el colectiu, el deubte supera els 400.000 euros.
Per a Sanz, “és intolerable que el col•lectiu haja hagut de recórrer primer a la mobilització i protesta i ara ja a una vaga de fam per exigir les ajudes que els són necessàries per a continuar desenvolupant la seua tasca”.

Esquerra Unida ha presentat una sèrie d’iniciatives parlamentàries en Les Corts Valencianes, “perquè volem no sols una explicació del conseller de Justícia i Benestar Social sobre aquest deute, també que s’abone de manera immediata les subvencions”, explica la diputada.

Sanz a més anuncia que EUPV també ha presentat una Proposició No de Llei en Les Corts Valencianes, en la què no sols exigeix al Consell el pagament d’aquestes subvencions, tal i com marca la llei, “sinó també que valore el treball d’aquestos col•lectius, i que s’òbriga un espai de participació i diàleg de l’administració amb el tercer sector de l’acció social, per a garantir que aquestos puguen seguir treballant”, explica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here