EU califca d’improvisats, insolidaris i partidistes els pressupostos aprovats pel PP

0
48
Bankia

El grup municipal d’EU a l’Ajuntament de Catarroja ha calificat els pressupostos presentants pel PP com “improvisats, insolidaris i partidistes” ja que, en la seua opinió, demostren que les prioritats de l’equip de Govern són el “auto-bombo i el retall en treballadors municipals i en serveis públics”.
“Un únic retall és el que valorem positivament des de l’esquerra: l’assessora d’UV”, asseguren des del grup de l’oposició ja que era una contractació “a canvi de que UV no es presentara a les eleccions” i restara vots al PP.

Segons EU, el Pressupost és contrari al model que defensa la formació d’esquerres i posa com exemple que una de les poques partides que s’incrementa és la de comunicació que es dedica a fer “publicitat” del PP als mitjans de comunicació municipals “que haurien ser espais informatius institucionals i d’almenys tots els partits polítics amb representació al ple”.

“Retalls en personal, en cultura, en educació, en Persones Majors, en Serveis Socials, xeque bebé, …etc, en serveis que, malgrat la idea que ens estan venent, haurien de ser reforçats en èpoques de crisi”, assenyalen des d’EU.

Per a la seua portaveu, Rosa Pérez Garijo, “és un pressupost insolidari amb els que més dificultats tenen i on no es veu cap intenció de minimitzar els efectes de la crisi econòmica en matèries d’ocupació, serveis socials o participació ciutadana”. A més, continua Pérez Garijo, “el PP ha imposat aquest pressupost que regirà l’Ajuntament durant 2012 sense contar amb l’opinió de ningú”.

EU de Catarroja considera que el PP assumeix un discurs “trampós i parlen d’estabilitat i austeritat i demanen un préstec utilitzant una empresa pública; parlen d’ocupació i retallen llocs de treball, o de solidaritat al mateix temps que retallen en despesa social”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here