EU denuncia el retall de personal i el tancament d’una planta al recentment inaugurat Hospital de Manises

0
93
Bankia

La diputada autonòmica d’EUPV Marina Albiol ha qualificat de “gravíssim” que l’Hospital de Manises, inaugurat al maig de 2009, haja hagut de retallar en personal i tancar una planta. Una situació que, al seu judici, és “conseqüència directa de la política que du a terme l’empresa que gestiona l’hospital, la de posar per davant els beneficis empresarials a l’atenció a pacients i treballadors”.
Esquerra Unida entén que la Conselleria de Sanitat “no pot tancar els ulls, com fa sempre. Estem parlant d’un gran seguit de despropòsits: primer el retall de treballadors i a l’hospital que condueix al tancament de la planta, i després les conseqüències que això suposa: saturació, mala atenció als pacients, i vulneració dels drets de treballadors i treballadores. Tot açò mereix una explicació immediata del senyor Cervera en les Corts Valencianes”, opina.

Albiol, a més, acusa al Consell “de ser el responsable de que aquestes situacions es donen, perquè és qui promociona, sense que li tremole el pols, la privatització de la sanitat i aquestes són les conseqüències”.

Per a la diputada d’esquerres, “el més greu, si cap, és que les gestores de l’Hospital de Manises, Ribera Salut i Sanitas, mentre realitzen tots aquestos retalls al centre sanitari obtenen beneficis milionaris. Aquesta és la imatge de la Sanitat que vol el PP, la que prioritza els beneficis de les empreses privats sobre l’atenció als pacients i treballadors”, conclou.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here