EU considera que el PP vol tapar les seus responsabilitats politiques en Emarsa “amb una cortina de fum”

0
80
Bankia

La síndica d’EUPV en les Corts Valencianes i coordinadora de la formación d’esquerres, Marga Sanz, ha assenyalat que el PP “intenta posar el ventilador de cara a la Comissió d’Investigació d’Emarsa per a impedir que s’assumisquen responsabilitats polítiques pel saqueig”. Sanz s’ha pronunciat així respecte a la llista de compareixents proposta pel grup popular.
Així, segons la diputada d’EU, el PP “està contravenint les exigències de la ciutadania que reclama que s’aclarisquen les responsabilitats polítiques i per què no van actuar els mecanismes de control”.

Sanz ha recordat que “el Partit Popular no pot obviar la compareixença de Crespo, Cuesta, Rita Barberá, Silvestre Senent o Juan Carlos Gimeno”. A més, també ha destacat la “responsabilitat política” de l’alcaldessa i diputada Rita Barberà, en la mesura que “la corporació que presideix tenia el 49% del pes en el vot d’Emarsa”.

La síndica del grup parlamentari d’esquerres considera “insultant” la llista de compareixents proposada pel PP. “Si el PP –ha afegit Sanz- tenia voluntat d’aclarir les responsabilitats, hauria d’assumir el conjunt de peticions de compareixença que ha proposat l’oposició”. “Així es veuria la voluntat d’aclarir el saqueig de la depuradora de Pinedo”, ha assenyalat la síndica d’esquerres.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here