Este cap de setmana s’enceta una nova campanya d’educació per a la convivència canina a Manises

0
131

Este cap de setmana s’inicia una nova edició del curs Gos Urbà Educació per a la convivència que ja va impartir fa uns mesos l’Associació Protectora d’Animals Modepran, organitzat pel departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Manises, i que va tenir un molt bona acollida. Es portarà a terme tots els dissabtes, des del 23 d’abril fins el 4 de juny, a excepció del dissabte 14 de maig.

L’objectiu és garantir tant el benestar dels cans, com una adequada convivència en entorns urbans entre el veïnat propietari d’animals domèstics i la resta de la ciutadania.

Fruit d’aquesta preocupació comuna entre el govern municipal i Modepran pels drets dels animals, en les seues vessants física i etològica, així com per una societat tolerant i respectuosa entre si, ha sorgit aquest curs que proposa una nova forma d’entendre als gossos, per a fomentar el respecte i benestar dels nostres amics de quatre potes.

La regidora de l’àrea, Irene Camps, ha indicat que els temes que es tracten en este curs són molt importants per a fomentar l’harmonia entre els animals i els seus responsables, i per això “és necessari treballar una sèrie d’actituds i formes d’actuar en els propietaris de gossos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here