Este cap de setmana s'enceta una nova campanya d'educació per a la convivència canina a Manises

1216

Este cap de setmana s'inicia una nova edició del curs Gos Urbà Educació per a la convivència que ja va impartir fa uns mesos l'Associació Protectora d'Animals Modepran, organitzat pel departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Manises, i que va tenir un molt bona acollida. Es portarà a terme tots els dissabtes, des del 23 d'abril fins el 4 de juny, a excepció del dissabte 14 de maig.

L'objectiu és garantir tant el benestar dels cans, com una adequada convivència en entorns urbans entre el veïnat propietari d'animals domèstics i la resta de la ciutadania.

Fruit d'aquesta preocupació comuna entre el govern municipal i Modepran pels drets dels animals, en les seues vessants física i etològica, així com per una societat tolerant i respectuosa entre si, ha sorgit aquest curs que proposa una nova forma d'entendre als gossos, per a fomentar el respecte i benestar dels nostres amics de quatre potes.

La regidora de l'àrea, Irene Camps, ha indicat que els temes que es tracten en este curs són molt importants per a fomentar l'harmonia entre els animals i els seus responsables, i per això “és necessari treballar una sèrie d'actituds i formes d'actuar en els propietaris de gossos”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.