El poble de Burjassot es bolca amb l’arreplegada de portabebés per a Síria

416

El poble de Burjassot ha encetat una campanya de recollida de bandoleres, fulards i motxilles portabebés per a la població de Síria. Les oficines d’Espai Dona, al carrer Colom, s’han habilitat com a punt d’arreplegada en la través de la campanya #PortabebésParaSíria, que s’encarrega de fer arribar aquests articles a les famílies que pateixen la guerra a aquell país a través de l’ONG AAPS, l’Asociació de Suport al Poble Sirià. portabebés 2

Des que es fera pública aquesta col·laboració, molts veïns s’han mobilitzat per tal de fer arribar l’ajuda. Les dones del taller de costura organitzat per CEMEF s’han sumat a la iniciativa confeccionant portabebés que duran a Espai Dona. L’aportació, a més, vindrà acompanyada de missatges personals de suport, altres articles per als nadons i detalls que han el·laborat per iniciativa pròpia. Segons explica la regidora d’Igualtat Lluna Àrias, “la campanya ha servit perquè les alumnes coneguen la situació que s’està vivint a Síria i demanen l’organització d’una xarrada informativa sobre el tema”. portabebés 3

També es facilitarà informació de la campanya als tallers de lactància i criança i als centres de salut, perquè cap pare o mare perda l’oportunitat de donar-li una segona vida a un article tan útil com el portabebés.

Des d’Espai Dona, animen a les veïnes i els veïns de Burjassot a participar: “quantes vegades no has pensat que el portabebés és el millor invent del món? Ara, imagina’t el que pot ajudar a Síria, i en el viatge d’obstacles de milers de quilòmetres que recorren fins a Europa els refugiats per a fugir de la guerra”.

Des que es llançara, a finals del passat mes de febrer de la mà de dos mares donostiarres, s’han aconseguit més de 1.800 portabebés a tot l’Estat, i s’han adherit 30 localitats, que ofereixen més d’un centenar de punts de recollida, entre ells, el de Burjassot.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.