El poble de Burjassot es bolca amb l’arreplegada de portabebés per a Síria

0
121

El poble de Burjassot ha encetat una campanya de recollida de bandoleres, fulards i motxilles portabebés per a la població de Síria. Les oficines d’Espai Dona, al carrer Colom, s’han habilitat com a punt d’arreplegada en la través de la campanya #PortabebésParaSíria, que s’encarrega de fer arribar aquests articles a les famílies que pateixen la guerra a aquell país a través de l’ONG AAPS, l’Asociació de Suport al Poble Sirià. portabebés 2

Des que es fera pública aquesta col·laboració, molts veïns s’han mobilitzat per tal de fer arribar l’ajuda. Les dones del taller de costura organitzat per CEMEF s’han sumat a la iniciativa confeccionant portabebés que duran a Espai Dona. L’aportació, a més, vindrà acompanyada de missatges personals de suport, altres articles per als nadons i detalls que han el·laborat per iniciativa pròpia. Segons explica la regidora d’Igualtat Lluna Àrias, “la campanya ha servit perquè les alumnes coneguen la situació que s’està vivint a Síria i demanen l’organització d’una xarrada informativa sobre el tema”. portabebés 3

També es facilitarà informació de la campanya als tallers de lactància i criança i als centres de salut, perquè cap pare o mare perda l’oportunitat de donar-li una segona vida a un article tan útil com el portabebés.

Des d’Espai Dona, animen a les veïnes i els veïns de Burjassot a participar: “quantes vegades no has pensat que el portabebés és el millor invent del món? Ara, imagina’t el que pot ajudar a Síria, i en el viatge d’obstacles de milers de quilòmetres que recorren fins a Europa els refugiats per a fugir de la guerra”.

Des que es llançara, a finals del passat mes de febrer de la mà de dos mares donostiarres, s’han aconseguit més de 1.800 portabebés a tot l’Estat, i s’han adherit 30 localitats, que ofereixen més d’un centenar de punts de recollida, entre ells, el de Burjassot.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here