Este cap de setmana en Torrent tindràn lloc La Cavalcada del Ninot i el Cant de l’Estoreta

0
140

El dissabte a les 19 hores tindrà lloc a Torrent la Cavalcada del Ninot des de la font de les Granotes fins a la plaça de les Corts Valencianes i el diumenge a les 10.00 hores, en la plaça de Sant Roc, el tradicional Cant de l’Estoreta.

La Junta Local Fallera de Náquera elige imagen y emblema para las tres comisiones

A més, durant tot el cap de setmana haurà events com la convidació del Club Esportiu Herca a tots el ciutadans que porten un quilogram d’aliments que serà destinat al Punt d’Aliments de Torrent per a celebrar el aniversari del club amb diferents activitats programades. També pel Dia de la Dona el Club Herca ha organitzat un taller de cubbá al pavelló Anabel Medina, de 11.30h a 13.00 hores, i s’ha sumat el Centre Ambiental del Vedat organitzant un taller especial per a conèixer algunes de les dones que han canviat el món.

En la capital de l’Horta Sud el dissabte també s’ha programat a les 12.00 hores, per part del Centre Ambiental del Vedat, la presentació del llibre Introducció als esports de muntanya de César Martí i il·lustrat per Daniel Olmo i s’he tancará el dia amb el mercat d’agricultura ecològica i local.

Per altra part, el diumenge a les 11 hores s’inaugurará el primer espai solidari de la Comunitat Valenciana, dedicat a la mobilitat sostenible i la solidaritat. Finalment, a les 19 hores tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament la gala literaria de premis de Llibrets i entrega del Granerer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here