Escolars de Picassent celebren el I Aplec de danses populars

0
132

Picassent-Aplec-danses-popularsAlumnes del CEIP Príncep d’Espanya, Mare de Déu de Vallivana, Sant Ignasi de Loiola, Sant Cristòfor Màrtir i Les Carolines, han interpretat un conjunt de danses populars típiques del nostre territori. La melodia, interpretada bona part de l’acte per la dolçaina i el tabal del Grup Cultural Ball de Bastonots de Picassent, ha entonat les notes de balls com la Jota de Picassent, el Ball de Bastonots, i també la Moixeranga. Estes i algunes altres, han sigut les estampes que hui s’han viscut al nostre poble d’una manera molt intensa.

La jornada ha sigut molt participativa. Un gran nombre de veïns i veïnes, i alguns pares i mares dels escolars participants, s’han acostat per disfrutar de l’art i de l’estil dels nostres xiquetes i xiquetes en la interpretació d’estes danses. Aixi Picassent ha sigut l’escenari de la tradició popular amb la recuperació d’una part molt important de les nostres arrels.

Al finalitzar l’acte, l’alcaldessa en funcions, Conxa Garcia, i la regidora d’Educació, Belén Bernat, han fet entrega d’un socarrat a cadascuna de les escoles participants en agraïment al treball realitzat i a esta iniciativa tan important.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.