Es presenta a Museros la campanya ‘Millor en família’

0
511

El passat dimecres, 15 de febrer, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives va presentar, a la Casa de Cultura de Museros, la campanya Millor en família, acollir és créixer. La taula de ponents estava formada per la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero; la cap de Promoció i Atenció al Menor en Família, Sonia Folgado; el president de l’Associació de Voluntaris de l’Acolliment Familiar, Francisco González, i Inmaculada Pérez Costa i Vicente Pérez Costa, família d’acolliment resident a Museros.

Com a mostra de reconeixement al compromís de Museros amb l’acolliment familiar, Molero va fer entrega a l’alcaldessa, Cristina Civera, del distintiu de Museros municipi acollidor.

La finalitat de la xarrada era donar a conéixer la campanya als alcaldes i regidors de l’Horta Nord, amb l’objectiu de fomentar la seua difusió a la comarca valenciana. Aquest acte suposa l’inici de tota una setmana dedicada a l’acolliment que tindrà lloc del 20 al 25 de febrer a Museros.

Aquesta iniciativa municipal, en la qual col·labora l’Associació de Voluntaris de l’Acolliment Familiar (AVAF), busca donar suport a aquesta mesura de protecció de menors en situacions de desprotecció infantil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here