L’equip de Govern acusa al PP de “la calamitosa situació econòmica de Foios” per a defensar l’augment de l’Escola d’Estiu

755

Després de les critiques d PP de Foios per l’augment de 50 euros per a cada xiquet de l’Escola d’Estiu, l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Foios, format per Compromís, PSOE i Volem Foios, ha criticat que “el PP oblide la calamitosa situació econòmica de l’Ajuntament fruit de la seua gestió durant anys”.

Comedor escolar Mislata-3

L’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha afirmat que els populars critiquen “però no diuen que s’han incrementat les ajudes a la matrícula amb criteris socials per a famílies amb menor renda. Exactament com s’ha fet en el cas de l’abonament de metro, on hem introduït un abonament social per a rendes baixes. Amb esta mesura es conjuga raonablement el cost de l’Escola d’Estiu”.

Ruiz ha manifestat que l’equip de Govern “creu en els serveis públics de qualitat, però també creiem en l’equilibri dels comptes i de les finances públiques, qüestió que al PP sembla no haver-li preocupat el més mínim en tots els anys que ha estat governant”.

Ruiz recorda al PP el forat de 4 milions de deute que ha deixat, que obliga a l’Ajuntament a amortitzar 500.000 € a l’any; el correu que va rebre del Ministeri d’Hisenda en juny del 2014, que autoritzava l’Ajuntament a augmentar el seu termini d’amortització passant-lo de 10 a 20 anys, “i que haguera reduït la càrrega financera a la meitat; els 500.000 € que encara es deuen en factures dels anys 2011 a 2015; la sentència que condemna l’Ajuntament de Foios a satisfer 400.000 € en interessos de demora per pagar amb gran retard les obres del Sector Sud a l’empresa adjudicatària o els 600.000 € “que ens ha costat l’expropiació dels terrenys del Parc de Cuiper per culpa que el seu govern va arribar tard a compensar als propietaris, i que podria haver-se saldat amb una simple entrega de solars municipals”.

“Desgraciadament”, segons Ruiz, “tot eixe enorme forat no vindrà ningú a pagar-nos-el, ho haurem de fer tots els veïns i veïnes, incloent les famílies amb xiquets i xiquetes per les que ara tant es preocupa el Partit Popular”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.