EPSAR obri les portes a l’Agència Valenciana Antifrau per a evitar nous ‘casos Emarsa’

346

Representants de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (Epsar) han mantingut una reunió a les oficines de l’Entitat Pública amb el director de l’Agència Valenciana Antifrau, Joan Antonio Llinares, acompanyat de dues funcionàries de l’Agència.

L’encontre, a proposta del Consell d’Administració de l’entitat, s’emmarca dins de l’aposta de l’Epsar per aprofundir en la transparència en la gestió i la col·laboració amb les autoritats de prevenció i lluita contra el frau.

Segons ha explicat la Generalitat en un comunicat, aquest clima d’apertura contrasta amb l’opacitat que caracteritzà a l’epoca d’Emarsa -entre 2001 i 2010- i que va acabar amb la condemna dels seus exdirectius a entre 9 mesos I 12 anys i mig de presó pel cobrament de comissions i el desviament de fons de les arques públiques.

El gerent de l’Epsar, Augusto Montamarta, ha assegurat que les portes de l’entitat estan sempre obertes per a l’Agència Antifrau i que aquesta no és més que una reunió rutinària que evidència la cooperació entre ambdues organismes, en ares d’establir un marc d’integritat en l’Entitat Pública de Saneament que impedisca que episodis com els d’Emarsa puguen tornar a succeir.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.