Emili Altur lidera una “llista renovada” de Compromís per a competir per l’Alcaldia de Burjassot

411

Compromis_Los 12 - 02Compromís per Burjassot ha desvetlat els primers noms que acompanyaran Emili Altur, el candidat a l’Alcaldia, en les eleccions municipals amb una llista renovada que combina joventut i experiència i que ha estat elaborada en forma de cremallera amb el mateix nombre de dones que d’homes

Altur, advocat i regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Ocupació, encapçalarà per primer cop la candidatura de Compromís a l’Alcaldia de Burjassot.  La seua número 2 serà Lluna Àrias Cortina, treballadora social i regidora de Medi ambient, Promoció Lingüística, Oficina de Sostenibilitat i Espai Dona.

Els segueix Roc Senent, economista i gerent de l’empresa pública de l’Ajuntament, CEMEF; la filòloga i editora Maria Viu serà la número 4 i Àngel Vázquez, economista i assessor del grup municipal de Compromís ocuparà el número 5.

Carmen Rodríguez, infermera del centre d’especialitats de Burjassot serà la número 6, a la qual segueix el bidell del centre RIU 613 Carles Ibañez, el número 8 és per a la mestra de l’IES Secció Federica Montseny de Burjassot, Yolanda López. La formació ha destacat la presència en el número 13 de Sergi Maicas, professor del Campus de Burjassot de la Universitat de València i membre de l’AMPA del Col·legi Públic Sant Joan de Ribera.

Per a confeccionar la llista electoral per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig, Compromís per Burjassot ha sumat al seu renovat projecte a destacats agents socials del municipi com Pedro Díaz, treballador de Metro València i President de l’Associació de Veïns de l’Empalme; Bàrbara Esplugues, cooperant internacional,   Cèsar Miguel Vercher, secretari del Círculo Católico San Roque, o Jaione Blanco, artista multidisciplinari, entre altres persones que s’aniran desvetlant les pròximes setmanes. La llista la tancarà, testimonialment, l’eurodiputat i ex alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià.

El candidat a l’alcaldia, Emili Altur, ha destacat: “la llista electoral que presentarem a les eleccions municipals serà totalment paritària, hem anat mes enllà del que obliga la llei i hem confeccionat una llista cremallera amb un 50% de dones i un 50% d’homes. En Compromís creiem en la igualtat i la practiquem”.

El número 1 de Compromís ha afirmat que “tenim una llista guanyadora amb persones molt preparades i molt implicades en el teixit social de Burjassot. Hem apostat per combinar joventut amb experiència, amb persones que ja estem en l’Ajuntament gestionant diverses àrees i el valor afegit de moltes altres que estan disposades a fer un pas avant pel seu poble”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.