Els Verds de Silla proposa destinar la partida de festes per a fer un Pla Econòmic per a eixir de la crisi

10 lecturas

Els Verds de Silla ha proposat a l'equip de govern municipal destinar la partida de festes per a fer un pla econòmic per a eixir de la crisi. Jaume Navarro, portaveu d'Els Verds de Silla, ha explicat que la proposta “es d’urgència per arribar a les moltes famílies que ho passen malament en esta pandèmia".

El portaveu de la formació d'esquerres recorda que “fa mes i mig contactarem amb el govern de Silla per fer-li arribar el nostre recolzament i les nostres propostes en futures reunions per debatre idees i propostes però passat eixe temps han decidit no contactar-nos”.

Navarro explica que les úniques mesures preses a Silla han sigut netejar els carrers amb el personal de neteja i obres i els agricultors, felicitar els aniversaris, complementar els xecs, "que vénen donats als alumnes per Conselleria" o l’ajornament d’impostos de Diputació.

Les propostes d’Els Verds de Silla són d’urgència per arribar a les moltes famílies que ho passen malament en esta pandèmia. Navarro ha explicat que les mesures d’urgència les pagaríem amb la partida de Festes, que creguem hauríem de cancel·lar com estan fent altres pobles ja que no anem a poder realitzat esdeveniment fins a final d’any on es congregue una multitud de persones".

Els diners de Festes serien dedicar-los a partides socioeconòmiques com un menjador comunitari o menjador social, “que és millor que els xecs perquè li estalviem a les famílies dos costos: el cost del menjar i el cost de l’energia de cuinar-los”; un banc de productes d’higiene personal i de la llar al que tothom tindria accés; compra d’EPIs i mascaretes; liquidesa per a les PIMES “com a mesura d’urgència pagar les factures pendents i no reconegudes a xicotetes i microempreses”; accés a Internet i dispositius electrònics “per evitar la bretxa que per qüestions de renda està agravant-se amb aquesta crisi”.

Navaro ha explicat que encara “esperem la telefonada del govern per a millorar aquestes propostes i plantejar un Pla Econòmic perquè tindrem una crisi econòmica per la qual hem de generar un model propi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí