Els veïns de Rocafort voten per la mestra Amelia Ibáñez com a nom d'un carrer del municipi

1430

Abans de l'estiu, Rocafort va obrir un termini de propostes de noms per a posar nom a un carrer del poble. D'entre aquelles propostes el Govern municipal en trià tres per a posteriorment obrir un procés de votació popular (via internet i en urna) entre els empadronats en Rocafort. El resultat total ha sigut de 66 vots per a l’opció de la mestra Amelia Ibáñez; 60 vots per a la proposta de Llibertat i només 12 vots per a Remedios Sanchis.

En el vot digital ha guanyat Llibertat amb 49 vots per 48 d'Amelia Ibáñez, i 10 de suport a Remedios Sanchis. El vot presencial aportà 18 vots per a Amelia Ibáñez, 11 per a Llibertat i 2 per a Remedios Sanchis.

El següent pas del compromís adquirit pel Govern municipal és proposar l'opció que ha aplegat major suport popular per a formar part dels noms de carrer de Rocafort. Concretament, la proposta que es durà al pròxim ple de setembre serà substituir l'actual Marqués d'Estella per Amelia Ibáñez, mestra de Rocafort.

El govern conserva la resta de propostes ciutadanes per a futurs usos en espais del poble com ara parcs i jardins, a banda d'altres carrers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.