Els veïns de Massamagrell trien el futur disseny del Camí a la Mar

410

L’Ajuntament de Massamagrell ha eixit hui al carrer per a recollir els vots de la població sobre com serà el camí que connecte el poble amb la mar. Un camí de 2,96 km que es farà per la carretera de l’horta fins a arribar al pas inferior de la V-21.

Els veïns i veïnes del municipi han tingut l’oportunitat d’apropar-se a la porta de l’Ajuntament de 10 a 13 hores i votar una de les cinc alternatives que es presenten.

La primera d’elles suposa la construcció d’un itinerari ciclo-peatonal segregat mantenint els dos sentits de circulació; la segona, la conversió a sentit únic i aprofitar l’espai guanyat per a implantar infraestructura ciclo-peatonal; la tercera, mantenir els dos sentits de circulación amb actuaciones de calmat de trànsit i construir dues voreres; la quarta opció suposa també mantenir els dos sentits de circulació i construir una infraestructura cicloviaria (un carril bidireccional), i l’última proposta inclou els dos sentits de circulació i una plataforma compartida bici-vianants de com a mínim 3 metres d’ample.

“Des del passat 23 de gener tot el poble ha tingut l’opció de votar l’itinerari que creuen més convenient a través del portal de participació ciutadana en el qual les votacions online finalitzaran demà 6 de febrer. La campanya a peu de carrer s’ha fet perquè aquelles persones que no tinguen accés a internet o necessiten ajuda a l’hora de registrar-se a la plataforma, també tinguen l’oportunitat de realitzar el seu vot”, comenta la regidora de Participació Ciutadana i urbanisme, Raquel Gómez.

“El projecte Camins a la Mar és una iniciativa de la Diputació de València, un projecte que consisteix a fer itineraris no motoritzats que connecten de forma segura les poblacions de la comarca amb les platges. En el cas de Massamagrell, la millora del túnel per baix de la V-21 o la possible implantació d’una passarel·la de vianants són elements tècnics que s’aniran analitzant en paral·lel amb les administracions públiques competents”, ha explicat l’alcalde, Pep Galarza.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.