Els veïns d’Alaquàs ja poden votar les imatges del certamen fotogràfic Amigues i amics del Cant de la Carxofa

923

Les imatges del Certamen fotogràfic Amigues i Amics del Cant de la Carxofa ja estan exposada al Castell d’Alaquàs per a la seua votació popular. La fotografia que reba més vots serà la guanyadora d’aquesta iniciativa posada en marxa per l’Associació Cultural Amigues i Amics del Cant de la Carxofa amb la col·laboració de l’Associació de Fotografia d’Alaquàs per donar a conèixer el cant des de diferents punts de vista.

La inauguració de l’exposició es va celebrar el divendres 1 de desembre al Castell d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el regidor de Cultura, Toni Saura i representats dels dos col·lectius organitzadors van presidir l’acte.

Aquesta és la primera vegada que es convoca aquest concurs anunciat en les Festes Majors de 2017 per tal de fer partícips els veïns i veïnes de les festes, especialment del cant de la Carxofa, convidant-los a realitzar fotografies des de qualsevol aspecte artístic. Del conjunt de fotografies presentades s’ha realitzat una preselecció per part de membres de l’Associació Cultural Amigues i Amics del Cant de la Carxofa i de l’Associació Fotogràfica d’Alaquàs que ara es pot contemplar al Castell d’Alaquàs en l’exposició recentment inaugurada.

La fotografia guanyadora es triarà a través d’un jurat popular, aconseguint el guardó la imatge que més vots reba per part de les persones assistents a l’exposició. El vot es dipositarà en una urna precintada a la Consergeria del Castell. Aquest serà únic per persona. Conclosa la votació, es procedirà a obrir l’urna i comptar els vots emesos. S’alçarà acta del resultat de la votació que es farà pública en un acte el dia 12 de gener de 2018 al Castell d’Alaquàs. El primer Premi consisteix en 100 euros així ser la imatge promocional de l’acte del següent certamen que serà publicada en mitjans digitals, llibre de festes i cartell. El segon premi consisteix en 50 euros.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.