Els vehicles només poden accedir al nou pàrquing de l’estació a través d’una direcció prohibida

0
94
Bankia

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Paterna va acondicionar un aparcament per a vehicles al costat de l’estació de Paterna Centre que podria servir perquè veïns i veïnes deixaren el seu cotxe per a uilizar el metro. Però, segons Compromís, son moltes les deficiències del nou espai com ara que “només es pot entrar al pàrquing travessant el senyal de direcció prohibida”.
A més, no hi ha un accés directe a l’andana des de l’aparcament i hi ha una part del mur que no s’ha arreglat quan s’ha construït l’aparcament.

Segons la regidora portaveu de Compromís, Loles Ripoll, “pareix una broma pesada, fer un aparcament al qual només es pot accedir si es comet una infracció i es passa una direcció prohibida”.

Per a Ripoll, “realitzar una obra com esta no sols és pavimentar i pintar les places. S’ha de comprovar que es pot accedir bé a l’aparcament i que l’obra està ben acoblada en la trama urbana, quelcom que no ha realitzat el govern municipal, no sabem si per precipitació o per inexperiència, però en tot cas, cal corregir estos errors amb urgència”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here