Els responsables Covid de les comissions falleres rebran formació el 26 de juny

1006

La formació de les i els responsables Covid de les comissions falleres de cara a la celebració de les Falles de 2021 al mes de setembre, impulsada per Junta Central Fallera amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es desenvoluparà el pròxim dissabte 26 de juny.

Amb l’objectiu d’agilitzar este ensenyament, la jornada de treball es realitzarà en dos grups: de 09.00 a 11.30 hores per a les comissions de Junta Central Fallera i de 12.00 a 14.30 hores per a les comissions de juntes locals.

Durant esta jornada, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública presentarà i durà a terme el pla de formació per als i les responsables Covid, una figura amb la qual comptarà cada comissió, amb la finalitat de celebrar els actes festius de les Falles de 2021 al setembre amb totes les garanties sanitàries en un context de pandèmia.

Des de Junta Central Fallera s’enviarà a les comissions falleres la citació formal per a la formació. Al mateix temps, es demanarà a les falles que plantegen possibles consultes per a traslladar-les a Sanitat i que es tractaran en el curs.

A més, Junta Central Fallera i la Conselleria de Sanitat emetran conjuntament un certificat d’assistència a aquesta jornada de formació.

La formació de responsables Covid va ser una de les propostes que va realitzar la Mesa de Seguiment de les Falles amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i que va ser acordada en les reunions mantingudes amb el departament de l’administració autonòmica, una vegada es va donar llum verda a la celebració de les festes a partir de l’1 de setembre i es va acordar la represa de les diferents activitats amb les mesures de seguretat pertinents i la desescalada als casals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.