Els professors de l’IES La Garrigosa envien el seu recolzament a la comunitat educativa del Lluís Vives

0
55
Bankia

L’assemblea del professorat de l’IES La Garrigosa de Meliana ha manifestat el nostre recolzament a la comunitat educativa de l’IES Lluís Vives de València “en aquests moments de dificultats per a tot l’ensenyament públic”.
A més, ha expressat el seu “rebuig a les agressions brutals i desproporcionades de la Policia Nacional i a l’intent de desprestigi de l’ensenyament públic per part dels responsables polítics, mediàtics i policials. Nosaltres no som enemics de ningú, som professionals que ens dediquem a l’educació en una societat democràtica”.

Per a l’assemblea de La Garrigosa, la manifestació pacífica de dimarts “ha demostrat que no han sigut els estudiants els causants dels lamentables i violents incidents dels dies anteriors”. Els professors de Meliana han expressat que continuaran treballant per la qualitat de l’ensenyament públic amb les seues eines, “la raó i el pensament”.

A més, han exigit que es depuren totes les responsabilitats polítiques derivades “del tractament denigrant que els alumnes han patit per part dels responsables de garantir l’exercici dels drets democràtics dels ciutadans”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here