Els Premis Literaris Ciutat de Torrent augmenten de dotació econòmica l’any que tornen a ser anuals

1132

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, ha aprovat la convocatòria d’una nova edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. Enguany, com a novetat, el certamen torna a ser anual i, a més, s’ha augmentat la dotació per a la categoria de narrativa.

firma conveni premis literaris TorrentLa Junta de Govern ha aprovat la convocatòria i les bases que regulen els premis i esta setmana s’han firmat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent, Caixa Rural Torrent i l’editorial Tabarca.

Enguany, aprofitant que fa 20 anys de la creació dels Premis Ciutat de Torrent, es vol tornar a donar un caràcter anual a la convocatòria. L’altra novetat és la reestructuració de la convocatòria amb només els premis de narrativa i poesia, però amb un increment de la dotació per al primer. Així, a fi d’augmentar la visibilitat del certamen i donar-li més impuls, el Premi de Narrativa Juvenil serà de 12.000 € i passarà a ser un dels més dotats econòmicament de la Comunitat Valenciana.

En el cas de la categoria de narrativa, l’Ajuntament de Torrent es fa càrrec del pagament de part de la dotació del primer premi amb un import total de 9.000 €. Caixa Rural Torrent, per la seua banda, que patrocina el premi i es fa càrrec dels altres 3.000 €. L’editorial Tabarca assumix la dotació dels 1.800 € del premi finalista de narrativa i dels 3.000 € del premi de poesia.

Les obres aspirants al Premi Ciutat de Torrent s’han de presentar fins al dia 20 de setembre de 2018 a l’Ajuntament de Torrent (Oficina de Promoció i Ús del Valencià), c/ Ramón y Cajal, 7, primer planta 46900 Torrent o també a l’editorial Tabarca, av/Ausiàs March, 184, 46026, València. Per a les que s’hagen enviat a través de Correus, compta la data del mata-segells.

 

Les bases detallades estaran disponibles en breu en la web www.torrent.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.