Prensa728x90

Els ornaments nadalencs fabricats per alumnes de Torrent decoraran els històrics ficus

0
210

El saló de plens de l’Ajuntament de Torrent ha acollit els representants del alumnes del CEIP Antonio Machado i el col·legi Squema, que han lliurat a l’alcalde els ornaments amb què es decoraran per Nadal els històrics ficus que hi ha a la plaça Bisbe Benlloch i a l’avinguda Genaro Palau.

ficus-nadal-torrent

L’alcalde Jesús Ros ha rebut els alumnes dels col·legis, que han estat acompanyats pels seus mestres, i ha agraït l’esforç i la col·laboració tant d’alumnes com de docents per l’elaboració dels ornaments amb què han contribuït a la decoració nadalenca de la ciutat en una època tan assenyalada.

Els alumnes d’ambdós col·legis han creat manualment a les aules estos ornaments que podran ser visitats durant tot el període nadalenc pels torrentins i torrentines que passegen per estos dos enclavaments de la ciutat. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, han estat presents en este acte i han lliurat als i les alumnes un record institucional per a agrair-los la seua desinteressada col·laboració.

A més, els xics i xiques d’ADISTO han realitzat unes targetes nadalenques, entre les quals es troba la felicitació que utilitzarà l’ajuntament per a felicitar estes dates.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here